Fleetmanagement als businessgenerator

Onze wereld was vrij eenvoudig, maar het is meer en meer ingewikkeld geworden en als ik 10 organisaties vraag hoe zij hun bedrijfsmodel in de aankomende 5 zien veranderen, , zullen minstens 8 zeggen dat zij dit niet kunnen werkelijk beantwoorden en dat ze met de vraag worstelen om hun toekomstige identiteit te vinden. De meesten vertellen me dat het klassieke bedrijfsmodel niet volstaat om te overleven, aangezien de marges verminderen en dat hun organisatie zich moet aanpassen aan de huidige tijd.

Zo zoeken deze organisaties naar zijstappen en spreken over communicatiediensten, werkschemaoplossingen, bureaudiensten, IT, DMS oplossingen en zelfs paperless oplossingen. Ik zie organisaties die deze nieuwe diensten van hun bestaande klassieke commerciële diensten verkopen. Wat nochtans mis is dat de organisaties de macht van waar fleetmanagement onderschatten.

Het begrijpen van de business van hun klanten – de klant achter de klant – Hun processen en gedrag, zijn juist nodig om de nieuwe diensten en services te verkopen. Ik vertel mijn klanten altijd dat de activiteiten het fleetmanagement maximalisee met inbegrip van stevige gegevensanalyse, regelmatige rapporten en de overzicht van het gehele park. En voor zij die in hardwareverkoop geinteresseerd zijn, ook hier zullen kansen voortvloeien door een fatsoenlijk programma oplossing tot fleetmanagement. Een zeer belangrijke succesfactor voor een waar oplossing is dat organisaties zichzelf ontwikkelen.

Comments are closed.